mirafiol.blogg.se

Gubbar!!!! och dikter

Kategori: Allmänt

SÅ det är en fest i helgen som jag ska gå på. Eller vill jag det? Hellre vill jag sitta på en vanlig krog med människor som inte är ett socialt hot.
Skriver om nekrofili bajs och könsorgan som förstörs, jag tror jag flippar nu! Mamma mamma hon säger: Varför skriva om sex? Varför skriva om hemska saker? Dikter ska vara fina.
Jo det borde dom ju vara men skriver ju det som kommer ut ur pennan. Skriver skriver skriver så snabbt att jag till och med kan multitaska och dricka kaffet i den vänstra handen och pennan i högra, ja den gliiider över pappret. Kramp i armen jag har skrivarkramp och måste vila.
Jag är inte rädd någonstans och det känns så konstigt att inte vara rädd längre. Alla blir kära och jag skaffar nya kontakter överallt. Lyssnar på Drama i p1 och tar ett bubbelbad i 45 minuter. Mm Molière och Ibsen, Hjalmar Söderberg jag älskar älskar älskar!!
 
Skrev en dikt om att bli utkastad från Carmen true story kan aldrig mer gå tillbaka dit igen. Skäms som hund och svansen mellan mina ben säger VARANNAN VATTEN och MKT MAT INNAN FESTEN I MORGON. Tänker inte bli racerfull som jag blivit förut på Skelettklubbar. Tur att man har vänner som också vill sys ihop tillsammans under kvällens gång. Aldrig lämna varandras sida när man träffar på gamla ex och kks och flammor och vafan alla som kommer vara där. Varsegod här är mitt liv och fan vad Stockholm är litet ändå!

Här är en dikt jag skrev som fick mig att bli alldeles rosa i ansiktet av skam när jag läste upp den i klassrummet:

Händer
Händer fötter huvud axlar knä hårstrå fitta rumphål svampinfekterade tår
Aldrig torka emellan alltid vänta fem dagar innan dusch
Surnad yoghurt möglig avokado soppåsen rutten
Mattan har jag slängt jag kräktes på den
Hallen äger inga skor
Kallbrand i fingrarna kallbrand i hjärnan kallbrand hos Mengeles tvillingar
Föda barn spricka upp bajsa på sy igen
Flå hunden använd som kappa mössa vante täck nageln i Black Swan
Täck livet ögonen ja dom ska ut NU! BUMS!
Döda din kille krossa han med dina händer
Vad händer med händer
---------------

Har inga nytagna bilder på mig själv, så får bli detta legendariska möte mellan Neil Young och Pearl Jam. Fyra män står och gungar i en cirkel på scenen och runkar bulle i tio minuter men åååh vad jag älskar gubbar med gitarrer!! 


 
 

Ett inlägg som spårade

Kategori: Allmänt

Och det roligaste av allt är ju ändå när något oväntat händer. Som att finna komedi i något banalt med någon man inte ens känner. Hallå det rimmade ju!

Allting känns så overkligt annorlunda jag förstår inte varför!!!!!!!!!!!!
Jag är nöjd och frisk i min tillvaro och jag röker fantastiskt många cigaretter och konsumerar både kaffe och alkohol way to much för min mages bästa men hallå, allt känns ändå så... annat.
Kalabalik i de flesta av mina vänners liv och jag menar det när jag verkligen inte vill dras in i något, men så gör jag det iallafall! Fast på mina egna håll. Så som svartsjuka och vänskap, citat - en god vän till mig. Hmmmm jaa mitt förra kk är också en god vän till mig, vi har bara slickat varandras kön till orgasm mmm. Jag är fortfarande tveksam till dom där relationerna men vad ska man göra om inte acceptera och låta leva lyckligt! Bara man kan se sina handlingars konsekvenser och att ta det känslomässiga ansvaret!
Lätt att säga, svårt att utföra skulle jag säga. Men jag känner ändå att min energi vill gå till saker jag vill göra, inte trilskas och analysera och jag återkommer alltid till praxis! SVÅRT! MEN! UPPNÅERLIGT!

Annars hamnar jag ofta i tankar på fordon om betonghus och höstens alla jävla färger och melakolin som uppstår. 25e i morgon och jag väntar med spänning på mensen, jag undrar vilken dag den kommer. Blodröd som kommunismen och lövens färger och rooibosteet jag dricker i skolan. Som det där glaset vin jag suktade efter idag men tänkte igen att jag inte borde och skulle. Bara för att passa på att inte dricka för en gångs skull! Kanske va lite nykter ibland va varför skulle man inte göra så! Dricka ur röd cola-burk istället och kasta sina röda lucky strike i soptunnan på den röda linjens tunnelbaneperrong. Nämen! Är det inte så att vi alla lääängtar efter revolutionärernas fanor viva la revolution vivre sa vie dans le monde terrible!!
Nämen klart man får skämta lite ibland också. Inte alltid man kan va lycklig heller och när jag ligger såhär ensam i sängen hos moderjord så känns det både bra och dåligt att vara jag. Som att jag är nöjd och tillfredsställd inombords men känner en slags ängslan iallafall. Ett kontrollbehov kanske kanske ett kontrollbehov varför måste man ha kontroll jag brukar ju förlora den varje gång jag sätter drycken mot läppen. Borde jag inte kunna få göra det vardagligt också?

Släpper på det! Jag är ju faktiskt en ganska nice brud á 23 sommrar som gillar bokklubbar, medelhavsviner och poesi. TEATER. Mira bra på tiiater mira bra på mkt. Vill man så kan man kämpa alla där ute!! Jag lever för konsten för friheten för att bevara bevarandet bevarat! Köp Martin Timell som din lilla fängelsebög, jag lovar han gör allt för dig! Köp hela fucking H&M och mata alla barnslavar med dina glittriga make up-store kyssar. Köp dig en egen liten hora som du kan knulla i mörkret när din mamma sover. Köp hela fucking livet. Jag tackar dig Ulf Dageby (och nu är jag faktiskt seriös) för alla vackra ord du gett mig genom tiderna. Molok som tidigt tog mitt liv*
 
 


I tider som denna saknar jag dessa så mycket!!
Jag var och fikade med dom här två och Anton i veckan!
Jag en dag sedan i min kontorsutstyrsel.
Olycklig och anonym men cool, på Cap Verde 2014.Min bästa bild!! Också 2014, men halloween och jag var Bowie!

 
 
*ALLEN GINSBERG - HOWL

Charlie kärlek charlie gillar kärlek

Kategori: Allmänt

Jaja mee too mee too.
Orkar inte hålla på, orkar inte tänka och orkar inte höra.
Jag mötte en vän som berättade om en otroligt våldsam relation hen hade haft. Jag satt och tänkte och förstod hur enkelt det är med min relation. Jaaa nu så har vi haft ett uppbrott och de flesta sa att "han kommer aldrig komma på det själv" och "han kommer aldrig säga det du vill att han ska säga". Sedan gjorde han det iallafall och jag tänker på att jag aldrig borde förutse något om en människa igen.
 
För visst kan man ha sina problem, absolut. Men efter detta stoora problem, så känns allting annorlunda. Allting känns så lätt helt plötsligt, och det inte bara relationen. Jag är liksom finnig och hormonfylld på ett sätt som jag inte varit på länge. Att vakna upp till Evelyn på morgonen efter att ha trott att jag aldrig mer kunnat få lyssna på låten, sådär lättillgängligt som jag sa förut, var underbart. Jag vill aldrig mera vara ifrån, aldrig mera sova på andra sidan av sängen. Alltid vara nära och pussas och kramas och ta i hår.
Jag inser att allting handlar så mycket om kärlek hela tiden. En annan klasskamrat frågade mig om hur det går med att skriva skönlitterärt och jag sa "NEJ öh NEJ, jag ska skriva DRAMATIK" och jag berättade om min kärlek till teatern och jag kommer på mig själv av att säga "Det känns ungefär som att jag träffat min soulmate". Jag är så kär. Jag förundras hur fan kan man känna såhär, bara för att man kommit på vad man vill göra? Hur kan det kännas så bra?
Summering av livet 23: skrift och älskling.  

Annars så vet jag ju att jag kanske romantiserar alkoholen med den svåra författaren lite väl högt. Cigaretter och ingen egentlig inkomst liksom, men i så fall får det vara så just nu. Jag söker mig inte till ångest på något vis men självklart känns det alltid lättare att skriva i just den stunden. Nä, nu får det vara nog med det och jag tänker istället ut något slags melodramatiskt relationsdrama i mitt huvud som jag inte har en blekaste aning om hur jag ska få ner på papper.

Nu ska ni få en raritet, lite poesi som jag skrev idag. Vi skulle skriva en karaktärsbeskrivning, jag tyckte det var tråkigt, skrev dikt istället:

"Charlie"

Charlie ensam
Charlie ensam ledsen
Charlie ensam ledsen hemma
Charlie ensam ledsen bor ensam hemma
Charlie alltid ensam ledsen ensam hemma i sitt ensamma hem där Charlie bor
Alltid ensam ibland folk
Charlie inga vänner
Charlie hittar på att hon har vänner
Charlie mobbad
Charlie mobbad i skolan på arbetet av familjen

Charlie ljuger
Charlie egentligen populär
Charlie massa vänner populärast i klassen
Aldrig ensam massa pengar
Charlie rik köper dyra kläder
Bilar
Charlie får rik make
Charlie köper ö
Charlie jätteglad mera populär
Charlie euforisk skitglad tar MDMA älskar livet
Charlie spricker av glädje blir president
Får vad hon vill massa barn
Söta barn inga fula barn
Charlie älskar sina söta barn sin rika man sitt fantastiska land

Charlie köper hela världen
Blir världskung styr över alla länder
Charlie lyckligaste människan på hela jorden
Charlie köper serum
Charlie lever för alltid
Lämnar jordelivet styr över universum
Charlie blir Gud

---------------------Jag skäms inte ens. Kan till och med charmas när killen säger att jag gått och blivit nörd. Mm, nörd.
Mer rariteter.