mirafiol.blogg.se

- - - ------

Kategori: Allmänt

Nu har det gått ett jävla tag sedan jag skrev just här och det beror på en rad ointressanta saker som jag inte tänker rada upp.
Jag har fått reda på att jag fortfarande har cellförändringar och behöver göra ett nytt prov i januari. Det känns.. löjligt. Som ett skämt! Vad fan är det här? Vad är det för fel på min kropp? Jag har ju försökt och försökt till att bara acceptera och gilla och känna mig bekväm i kroppen och tycka att den är fin och sexig och bra i alla fall! Men nu känns det bara som att jag tar trettio steg bakåt och bara ser kroppen som ett jävla skräp igen.
Ah men spela roll om jag inte är smal jag är ju i alla fall frisk och fin - tänkte jag men det är ju lätt att släppa på.
 
Julen har fått mig att inse hur egoistisk jag är. Och konstig. Och att min partner är ganska konstig också så det är kanske därför som vi passar så bra? Båda bara helt ute och cyklar och försöker bara göra det bästa av saker. Ingen aning.
Vet väl själv hur det är att umgås med folk jag gillar det knappt. Men det går ju i perioder det med såklart. Just nu känns allting bara så himla orättvist. Jag tänker och analyserar och vill verkligen inte gå igenom en TILL jävla period med att försöka känna mig stark och modig men jag vet väl hur det kändes jag vet väl hur jävla förnedrande det var!!
Vakna upp där efter operationen och försöka att inte bry sig utan bara äh jag köper lite godis istället - asdrogad. Strunta i om folk bryr sig eller inte men jag vet ju inte hur man ska bete sig!! Hur gör man?! Känna sig förstörd och äcklig och allt det där som jag veet inte är sant men kan ändå - inte - sluta - tänka!
 
Ligger i sängen en hel dag utan att bry mig istället. Koppla bort låtsas att jag inte existerar bara samma gamla avsnitt av HIMYM och skrolla på insta. Låtsas att jag har så mycket för mig för vänner för att jag bara inte ORKAR svara på sms messenger. Mamma skriver hjärtan och vill träffa mig och krama om mig söt hon är jag bara ORKAR inte svara.
Bara för att jag inte vet hur jag ska bete mig.
Hur ska jag bete mig!!!
Vad ska jag säga vad ska jag göra hur ska jag förhålla mig till att det inte går bort!!! Jag är så jävla rädd.