mirafiol.blogg.se

civilization

Kategori: Allmänt

Minns mig själv som förut. Minns mig själv som nykär. Minns mig själv som singel, inte bakfull och hoppfull.
Jaja, prata prata på om att inte vara tillsammans, om att vara själv osv och gå in på bostadsförmedlingen och bekräfta att det finns massa bostäder åt mig. Men vill jag flytta då? Eller är det inte bara så att jag blir sådär när jag är ledsen och skör och sårbar och försöker med alla medel att lugna mig själv och hitta på resonliga handlingar som ska föra mig FRAMÅT och inte BAKÅT.
Haha, jag - vet - inte!!!

Skriver en monolog som handlar om en tjej som roofar en kille. Våldtar han på en fest och nu confessar hon, men varför? Fattar inte heller varför jag skriver just sådana saker och hela klassen fortsätter med att skriva om sex sex sex. Mamma säger "varför skriva om sex? är det så jäkla spännande?" Ja mamma, sex är det mest spännande som kan hända en liten människas värld! Bara för att man haft ett specifikt sex har folk mördat, dömt och jagat. Bara för ett specifikt sex. Det finns lagar som säger HUR man ska ha sex. Amnesty ringer mig och säger "någon har haft sex med en som inte ville och nu behöver vi din underskrift". Sex säljer och folk viker ut sig i tidningar, framför camen, framför killen, framför främlingar och framför gubbe_55 på red distrikt i Amsterdam.
Människor blir knäppa i hjärnan av sex. Människor blir avundsjuka av sex. Människor kan bli ledsna av sex. Människor kan använda sex som ett botemedel mot ångest eller göra det för att få en bekräftelse att man är älskad och attraktiv. "Titta på min tjocka mage" säger man och så vill partnern ha sex för att bota ens taskiga självkänsla, inte vet jag? Det kanske händer på riktigt också.

Människan är PRIMITIV finns inget annat punkt och slut. Vi väljer och vrakar efter dofter och ljud och spännande känslor i magen som snurrar ihop våra logiska tankar. Kanske är kärlek bara till som ett medel för att människan ska kunna få ha det lite kul i väntan på döden. Jag menar kärlek är inte kärlek för kärlek finns inte, vill jag tänka ibland bara för att kunna lugna mina känslor. För att inte bli så upprörd eller ledsen när det gäller sex ibland men jag vet ju att det bara är mina egna tankar som snurrar i hjärnan. Kanske därför som jag skriver en monolog som en våldtäktsman. Vill jag någonsin ha övertaget? Vill jag bli normal? Tänk tänk tänk och tankarna snurrar så det blir hjärnsmet till slut och inte en enda hjärnsalva finns kvar i världen att ge mig. GE MIG GE MIG något som kan smörja mina onda demoner ty dagen gryr och nattens ömma kind har gett mig den kalla sanning som jag förtjänar. Skulle jag skrivit om jag levde på 1500 talet och var bästis med Shakespeare, tyvärr är jag inte det så skriver hellre då "kukfitta" i mina texter som ska va enligt posterotikens alla lagar. Men hur jävla kul är det att få knulla egentligen?
 


Juste vi åkte ju till London för någon vecka sedan. Jag var skitsjuk och drack whisky på flygpatsen.
Vi såg Clan of Xymox!!


 
Träffade Emil och hans loveboy.
 
 


Resande fot är ett bot!!
Jag tror det var på denna bar som det kom fram en man och framförde spoken word till mig.
Här är han söt och vacker i vårt hostels trappor.
På färd igen.
Sist men inte minst, fulla på engelsk pub.