mirafiol.blogg.se

C'est du romantiques en l'air.

Kategori: Allmänt

Jag är oövervinnlig. Jag är hög på upplevelser, intryck och händelser. Det franska språket och accenten här är så himla vacker och allt är helt underbart, jag är så priviligerad! Raggla sig fram på gatorna, letandes efter sitt hem för att sedan gå på en dejt. Träffa en servitör, gå till stranden och hångla med honom i det salta vattnet, det kan nog inte bli mer romantiskt än så.
Sedan möta upp Sarah, hon är absolut den coolaste på hela jorden, och bara hänga på Place Masséna och titta på folket. Plötsligt möta en snygg ballongförsäljares blick och all romantik uppgraderas ett snäpp högre. Vi sitter där och blickarna möts och tillslut kommer han fram till oss och säger "If I'm not able to sell all the balloons, maybe we could fly away together?". Jag är fucking speechless. Men eftersom jag drack mexikansk tequila igår och har knappt sovit något alls så fick Sarah honom, jag kan ändå bara tänka på en person i Sverige... Mitt fokus är fan helt jävla åta helvette men jag kan inte hjälpa det. Jag kan verkligen inte hjälpa det, om någon har en cure so give it to me. Även fast jag har the time of my life så är han där och kliar i min hjärna.
När jag senare hade lämnat Sarah och ballong-killen så bestämde jag mig för att röka upp den där sista cigaretten som vart kvar ifrån gårdagen. Jag sätter mig i ett gathörn utanför hemmet och plötsligt kommer det fram en kille med en lurvig hund. Han sätter sig ner bredvid mig och vi börjar prata. Han spelar musik och vill bli en skribent, precis som jag. Så vi satt där och pratade ett tag och jag blev så ofantligt lugn av att befinna mig i hans närvaro. Han berättade att han bor precis över gatan och jag kunde actually se gnistorna som bildades när vi såg varandra i ögonen.

Frankrike är otroligt, all romantik äter upp mig och jag känner hur min borttryckta, gömda romantiska sida öppnar sig mer och mer. Lugnet efter mitt stormiga förflutna. Jag är så tacksam för mig själv.
Kommentera inlägget här: